سلام دوست من
شما وارد نشده اید.
شما وارد نشده اید.
| سامان روستا؛ روز شنبه زیبایی را برای شما آرزو می کند. ذکر امروز: یا رب العالمین |

نوشته شده توسط ahmadi دوشنبه, 18 مهر 1390 ساعت 00:24
(0 امتیاز)
سایت روستای سامان سه ساله شد
با افتخار به اطلاع هم ولایتی های عزیزم و کلیه کاربران پایگاه اینترنتی روستای سامان میرسونم که امروز هفدهم مهر سال نود سایت سامان سه ساله شد.

طی این سه سال از ابتدا تا به امروز خیلی از عزیزان با بنده همراه بودند و من رو در این راه دشوار یاری کردند؛از جمله این عزیزان دوست بسیار عزیزم آقای مجتبی فرحزادیان هستند که مدیریت فنی سایت رو به عهده داشته و در این راه خیلی به بنده لطف و محبت داشته و دارند؛یکی دیگه از عزیزان آقای امیر فرهادی نوه مرحوم محمد علی فرهادی و پسر حاج علی فرهادی هستند و حدود 8 ساله که دور از ایران و در کشور ایتالیا زندگی میکنند و مدت یک سال میشه که با حمایتهای مالی خودشون باعث رونق سایت شدند.
البته خیلی از هم ولایتی های مهربان هم با ارسال اخبار و عکس و اطلاعات در مورد روستا با بنده همکاری کردند که امیدوارم این همکاری برای همیشه تداوم داشته باشه انشاءالله....
چند نفر از کاربران و سامانیهای عزیز در خصوص کمک و حمایتهای مالی اعلام آمادگی کردند؛ضمن تشکر از همه اون عزیزانی که با تخصصشون و با زبان مهربان و حمایتهای مالیشون بنده رو یاری کردند؛به آگاهی میرسونم اون عزیزانی که جدا" قصد کمک و حمایت مالی سایت رو دارند لطفا از طریق گزینه پرداخت آنلاین در ستون سمت چپ سایت اقدام کنند؛کلیه مشخصات عزیزان حامی در هنگام پرداخت آنلاین ثبت شده و در صورت رضایت اون عزیزان نامشون در سایت بعنوان حامیان مالی سایت عنوان خواهد شد.
به اطلاع شما کاربران گرامی میرسونم بعلت افزایش تعداد بازدیدکنندگان و بالا رفتن تعداد دانلودها ؛پهنای باند موجود در سایت جوابگو نبوده و این امر موجب قطع ارتباط سرور با سایت برای چند روز در ماه میشود لذا برای رفع این مشکل بایستی پهنای باند بیشتری برای سایت خریداری کرد.
کمکهای مالی شما در ارتقاء و اضافه کردن فضای سایت (هاست) و ارتقاء پهنای باند و راه اندازی لینک مستقیم دانلودها و تهیه و نصب امکانات جدید برای سایت هزینه خواهد شد.
برای همه شما دوستان و هم ولایتی های خوبم آرزوی سلامتی و تندرستی دارم و منتظر پیامهای دلگرم کننده و امید بخش شما هستم. ارادتمند شما مدیر سایت (احمدی)
باسلام خدمت دوستان وسروران گرامی
جناب آقای احمدی و فرحزادیان و فرهادی عزیز تولد 3 سالگی سایت سامان روستا مبارک امید وارم همیشه خوش وسرحال باشید وهر سال درکنار شما این تولد ها را جشن بگیریم خدا به شما توفیق دهد وخسته نباشید
پیروز پاینده باشید