سلام دوست من
شما وارد نشده اید.
شما وارد نشده اید.
| سامان روستا؛ روز شنبه زیبایی را برای شما آرزو می کند. ذکر امروز: یا رب العالمین |

نوشته شده توسط ahmadi یکشنبه, 18 دی 1390 ساعت 19:05
(0 امتیاز)
سرکار خانم دختر اصغری به رحمت خدا رفت
متاسفانه با خبر شدم سرکار خانم دختر اصغری؛همسر محترمه مرحوم اکبر سلیمی از اهالی محترم قلعه پایین در روستای سامان دار فانی را وداع گفته و به دیار باقی شتافتند.
این خبر رو یکی از کاربران سایت روستای سامان که نامشون رو هم عنوان نکردند به ایمیل سایت مخابره کردند؛ضمن تشکر از این کاربر گرامی این مصیبت رو بنده از طرف خودم و کلیه هم ولایتی های گرامی ساکن در تهران به محضر همه اون عزیزانی که منتسب به این مادر گرامی هستند از جمله فرزندان گرامی این مادر و همه وابستگان تسلیت و تعزیت عرض کرده و بقای عمر بازماندگان رو از خداوند متعال خواستار و خواهانم.
امیدوارم در این ایام عزای اهل بیت علیهم السلام خداوند روح این مادر مهربان و همسر مرحومش؛مرحوم اکبر سلیمی رو همیشه ایام قرین و غریق رحمت خودش قرار بده انشاءالله.
به اطلاع کاربران و سامانیهای عزیز میرسونم که مراسم شب سوم و هفتم این مادر در روز دوشنبه مورخه نوزدهم دی ماه 1390 ساعت 14:30 الی 16 در مسجد حضرت قمر بنی هاشم(ع) واقع در سی متری جی برگزار خواهد شد.
امید است انشاءالله با حضور خودتون باعث تسلای دل بازماندگاه و شادی روح این مادر گرامی گردید.
برای شادی روح مرحومه مغفوره بانو دختر اصغری و مرحوم اکبر سلیمی![]()
و تسلای دل بازماندگانش یک صلوات بهمراه حمد و سوره قرائت بفرمایید
روحشان شاد انشاءالله
آخرین بروز رسانی در یکشنبه, 18 دی 1390 ساعت 19:30
باسلام خدمت جناب احمدی و دیگر کاربران و بازدید کنندگان محترم
من این مصیبت را به خانواده های اصغری و سلیمی مخصوصا به فرزندان بزرگوارشون تسلیت عرض می کنم
روحش شاد یادش گرامی واقعا زن و مادر نازنینی بود ایشان خدا رحمتشون کنه آمین